Cerita baharu

Assalamualaikum

Mana post - post lama?.  dah di hapuskan laa. Mulai hari ini saya akan berblog di laman blogspot sahaja. No more self hosted blog supaya ilmu yang sedikit dikongsi dalam laman blog ini insyaAllah akan sentiasa dapat di akses walaupun bila saya sudah tidak aktif berbloggin atau senang cakap dah meninggal ;p .Ye lah, bila dah meninggal, takda orang nak renew-kan vps saya pulak.. teng teng teng

Jika korang baca blog ni masa saya dah tiada, jangan lupa pula doakan kebaikan untuk saya ye hehe. Sekarang ni pun korang kena la doakan juga.

My rewrite story InsyaAllah will be begin on this weekend.


Ada sebarang pertanyaan, cadangan, komen atau pembetulan? Sila nyatakan di ruangan komen di bawah.